Tuesday, November 6, 2012

Hispaania omlett

Seda omletti süüakse külmalt. Kõrvale pakkuda värsket salatit.

Vaja läheb:

4 muna
röstitud paprikat (vt. retsepti)
pisikesi kartuleid ( võivad ka suured olla, pärast lihtsalt tükeldada)
peeneks hakitud rohelise sibula varsi
riivjuustu
1 tl. võid
natukene õli
soola ja pipart

Lülita sisse ahi ja pane see grillreziimile. Keeda kartulid pehmeks ja kurna. Klopi munad kausis lahti, lisa juust, hakitud paprika, roheline sibul. Maitsesta soola-pipraga. Lisa keedetud kartulid. Kuumuta väikesel paksu põhjaga pannil või ja õli. Lisa omletisegu ning prae u. 5 min. Seejärel tõsta omlett ahju, et see ka pealt poolt ära küpseks. Keera omlett taldrikule tagurpidi jahtuma. Lõika jahtunud omlett sektoriteks. Serveeri värske salatiga.

No comments:

Post a Comment