Mõnus lisand saiale, pastale, omletile jne.
Vaja läheb:
punt värsket basiilikut
u. 30-40 g seedermänni seemneid
1 spl riivitud parmesani
1 spl värskelt pressitud sidrunimahla
näpuotsatäis soola
1 küüslauguküüs
oliiviõli
Pesto tegemiseks kasuta vaid basiiliku lehti. Need peavad olema kuivad. Lisa kaussi basiilikulehed ja ülejäänud komponendid välja arvatud oliiviõli. Purusta kõik saumikseriga parajaks pastaks. Seejärel lisa nii palju oliiviõli, et pesto konsistents tuleks paras. Tõsta väikesesse steriliseeritud purki ja vala üle oliiviõliga nii et pesto oleks sellega kaetud. Säilita jahedas.
Suletud purk peaks säilima u. 6 kuud ja avatud purk u. nädala. Kindlasti peab pestot säilitama jahedas ja jälgima, et see oleks kaetud oliiviõli kihiga.
Vaja läheb:
punt värsket basiilikut
u. 30-40 g seedermänni seemneid
1 spl riivitud parmesani
1 spl värskelt pressitud sidrunimahla
näpuotsatäis soola
1 küüslauguküüs
oliiviõli
Pesto tegemiseks kasuta vaid basiiliku lehti. Need peavad olema kuivad. Lisa kaussi basiilikulehed ja ülejäänud komponendid välja arvatud oliiviõli. Purusta kõik saumikseriga parajaks pastaks. Seejärel lisa nii palju oliiviõli, et pesto konsistents tuleks paras. Tõsta väikesesse steriliseeritud purki ja vala üle oliiviõliga nii et pesto oleks sellega kaetud. Säilita jahedas.
Suletud purk peaks säilima u. 6 kuud ja avatud purk u. nädala. Kindlasti peab pestot säilitama jahedas ja jälgima, et see oleks kaetud oliiviõli kihiga.
No comments:
Post a Comment