Maitsesin seda lihtsat ja maitsvat suppi ühes Mehhiko restoranis ja tegin kodus järgi. Tuli välja küll :)
Vaja läheb:
3 sibulat
3 porgandit
väiksem pakk mereandide segu (tigu+krevett)
1 l kalapuljongit
1 punane chilli
1 sidrun
õli
sool
Lõika sibul poolratasteks. Porgand pisikesteks ribadeks. Kuumuta poti põhjas õli. Lisa sibul ja porgand. Hauta poolpehmeks. Lisa puljong ja tükeldatud chilli. Aja keema. Lisa mereandide segu. Keeda, kuni porgand ja sibul on parajalt pehmed. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
Vaja läheb:
3 sibulat
3 porgandit
väiksem pakk mereandide segu (tigu+krevett)
1 l kalapuljongit
1 punane chilli
1 sidrun
õli
sool
Lõika sibul poolratasteks. Porgand pisikesteks ribadeks. Kuumuta poti põhjas õli. Lisa sibul ja porgand. Hauta poolpehmeks. Lisa puljong ja tükeldatud chilli. Aja keema. Lisa mereandide segu. Keeda, kuni porgand ja sibul on parajalt pehmed. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
No comments:
Post a Comment